top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

COBB Accessport Piese Oringial Ford Fomoco @ Catalog.Altgradauto

COBB Accessport V3 for 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 and 2018 piese original Ford Fomoco STs and 2014, 2015, 2016,, 2017 and 2018 Fiesta STs.

COBB Accessport V3 (AP3-FOR-001) este cea mai bună opțiune de tuning disponibilă pentru Fomoco ST 2013-2018 sau 2014-2018 Fiesta ST. Această soluție flexibilă de upgrade a ECU deblochează puterea ascunsă în interiorul vehiculului, înlocuind setările stabile din fabrică. Accessport-ul V3 piese AutoCOBB Accessport poate oferi acces liber la raft pentru majoritatea înlocuirilor cu șuruburi și ar trebui să fie ultima soluție de gestionare a motorului de care veți avea nevoie vreodată. Împreună cu toate noile progrese vizibile de la V2, și V3 are, de asemenea, mai multă viteză, mai multă memorie, mai mult spațiu de stocare a hărților, mai mult model viu și mai mult ajutor de readaptare.

Alegețipieseoriginale Ford FomocoCOBB Accessport din maimultesetări de modele care includalegereadvs.Derulațiprinconstantediferitetonuri de afișarepentru a vizualizainformațiileesențialepentrudvs.Informațiile pot fi afișateînmetrice. O lumină de schimbarepoate fi setată la RPM de craving șiestedestul de strălucitoarecă nu estenecesară o lumină de schimbareseparată. Toțiparametriipe care dorițisă le vizualizațișipersonalizațifiecare design pentrustradă, benzisaupiese. Măsurațitimpul 0-60 MPH, timp de 1/4 mile sauenergia cu undinamometruîncorporat. Piese auto parts fomocoCOBB Accessport include de cititor de coduri de problemevăpermitesăprobleme de analizăînzbor. Celmai important aspect al Accessport V3 esteputerea de a instalahărțidiferiteși de a regla rapid elementele de reglare. Cauninactiv, de sincronizare, de control al lansăriiși de schimbare a piciorului.

CreațipropriilehărțipersonalizatepentruAccessport V3 utilizândAccessstuner Race. O tabelăcompletă de tuning OEM văoferăaccespentru a obținecartografiadvs. pentruorice set de corecții. Logareadateloresteinclusă. Deci, putețivizualizasemnalele de motor care vă pot avertizaasupraoricărormodificări care trebuieefectuatepentru a vă face tonul. Dacăautoreglarea nu estechestia ta, vizitează un tuner local din COBB Professional Tuning Network pentru a avea o melodiepersonalizatăcreatășiîncărcatăînAccessport V3. Piese auto utilizeazăînregistrareaușoară a datelorșiîncărcareahărțilorpeAccessport V3 piese autoaveaun ton personalizat de expert în e-tuning. Instalareaestefoartesimplă, rapidășidirectă, cu instrucțiuniușor de înțelespentru a preda princonfigurare. Configurarea de pornire se potrivește cu Accessport V3 la reglareaautovehiculului.Componentele piese auto parts fomoco COBB Accessportsuntcomutatorpornit / opritpentru a dezactivaprogramatorul, astfelîncâtbateriasă nu moară. Un dimmer de planificarelumineazășilumineazăecranulînfuncție de zisau de noapte. Acestarticol nu esteclar (California Air Resource Board) și nu este legal pentruvânzaresauutilizareînstatul California.


bottom of page